Keresés

2024.03.10. 06:53

4 éves eltűnt kislány: a megyeszékhelyről Brazíliába vezetnek a szálak?

Nagy erőkkel keresik az egyenruhások a 4 éves Gomes Szöllösi Gretat. Az eltűnt kislány már több mint négy hónapja nem került elő, azóta tartózkodási helyéről sincs információ.

Kemma.hu

Minden szülő rémálma, ha gyermekével történik valami, főleg, ha eltűnik és órák, napok, hónapok elteltével sem tud róla semmit. A rendőrség körözési adatbázisát böngészve bukkantunk egy 4 éves eltűnt kislány fotójára, akit vármegyénk szomszédságában, Győr-Moson-Sopron vármegyében keresnek nagy erőkkel az egyenruhások. Az óvodás korú lányról már hónapok óta nincs semmi hír.

A 4 éves eltűnt kislány hónapok óta nem adott életjelet
A 4 éves eltűnt kislány hónapok óta nem adott életjelet
Forrás: police.hu

Lehetséges, hogy az eltűnt kislány Brazíliában van?

A 4 éves Gomes Szöllösi Gretanak még tavaly október 27-én veszett nyoma, azóta életjelet nem adott magáról. A Rio de Janeiro-i születésű csöppség 150 centiméternél alacsonyabb, vékony testalkatú, szőke vállig érő haja és mogyoró színű szeme van. 

A körözési eljárást lefolytató győri rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Gomes Szöllösi Greta tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen a Győri Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 96/520000-ás számon.

Egynapos szülői rémület

Legutóbb 2022 novemberében volt példa arra, hogy gy hasonló korú gyermek tűnt el, akkor szintén Győr-Moson-Sopron vármegyéből, Pérről. Egy 6 éves kislány tűnt el nyomtalanul egy tanyáról. A felkutatásában akkor a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett. 

A novemberi hideg miatt gyorsan kellett cselekedni, rengetegen keresték nagy erőkkel a kislányt, azonban éjjel nem bukkantak a nyomára. Végül másnap, egy siklóernyős vette észre a magasból a kislányt, akit 5 kilométerre talált meg az otthonától. A borzasztó eset akkor végül happy enddel zárult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában