Épségben

2022.11.14. 11:12

Megtalálták az elveszett 6 éves kislányt, egy sárkányernyős bukkant a nyomára

A kislány Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról tűnt el november 13-án. Felkutatásában a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is részt vettek.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is riasztást kapott november 13-án a délután, miszerint eltűnt egy kiskorú Péren. Az egyesület 10 tagja azonnal útnak indult két keresőkutyával, hőkamerával és terepjáróval.

Információink szerint a kislány egész nap a tanyán játszott, édesanyjával állatokat etettek, majd tojást szedett. Az anyuka Körösladányi Zsombornak a helyszínen elmondta, hogy gyermeke délután négy óra fele minden előjel nélkül gondolt egyet és elszaladt. A kislányt sokan keresték rendületlenül egész éjjel, majd november 14-én, hétfőn reggel is.

A gyermeket végül egy siklóernyős találta meg körülbelül 5 kilométerre az otthonától. A jó hírről a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is beszámolt közösségi oldalán. A rendőrség tájékoztatása szerint kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában