Nyomtalanul

2022.11.14. 08:42

Eltűnt egy 6 éves kislány – a tatabányai terepjárósok is hajnalig keresték a hidegben

A kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról tűnt el november 13-án. Felkutatásában a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is részt vettek. A kislány azonban még nem került elő.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Tatabányai 4x4 Terepjárós Egyesület/Facebook

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület újabb riasztást kapott november 13-án a délután, miszerint eltűnt egy kiskorú Péren. Az egyesület 10 tagja azonnal útnak indult két keresőkutyával, hőkamerával és terepjáróval. Körösladányi Zsombortól, az egyesület elnökétől megtudtuk, hogy a balassagyarmati Magyar Mentőkutyások Mentésirányítási Központjától kapták a hírt.

– A helyszínen mentőcsapatok, lánglovagok, önkéntes tűzoltók, rendőrök, polgárőrök és civilek keresték a kislányt. Ismét hatalmas összefogásról tett tanúbizonyságot minden résztvevő. Mi a hajnali órákban indultunk vissza, sajnos a keresés eddig eredménytelennek bizonyult, még nem került elő a kislány  – tájékoztatott az egyesület elnöke.

Információink szerint a kislány egész nap a tanyán játszott, édesanyjával állatokat etettek, majd tojást szedett. Az anyuka Körösladányi Zsombornak a helyszínen elmondta, hogy gyermeke délután négy óra fele minden előjel nélkül gondolt egyet és elszaladt. Azóta nem találják.

A rendőrség a kiskorú eltűnése után nem sokkal kiadott egy közleményt is, mint írják: a Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról november 13-án 16 óra körül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!