Letartóztatva

2024.03.22. 20:16

Életveszélyesen megsérült az a nő, akit saját fia használt boxzsáknak

Letartóztatták azt a férfit, aki március 18-án boxzsáknak használta saját édesanyját. A férfi ököllel megütötte, majd járóbottal püfölte a hölgy fejét, aki emiatt életveszélyesen megsérült.

Kemma.hu

Dr. Stoller Katalin ügyész, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-t arról tájékoztatta, hogy az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki március 18-án egy Tatához közeli községben bántalmazta a mozgásában korlátozott édesanyját, aki életveszélyesen megsérült az ütések következtében. 

Az idős asszony életveszélyesen megsérült saját fia ütéseitől
Az idős asszony életveszélyesen megsérült saját fia ütéseitől
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Az édesanya életveszélyesen megsérült

Az elkövető március 18-án 6 óra 35 perc körüli időben családi házuk udvarán egy alkalommal ököllel megütötte az édesanyja arcát, aki az ütéstől a földre esett. A férfi ezután a nő járóbotjával egy alkalommal a fején megütötte őt. Az ütés eredményeképp a sértett életveszélyes sérülést szenvedett.
Az ügyészi indítvány szerint az elkövető szabadlábon hagyása esetén megalapozottan tartani kell attól, hogy ismételten hasonló jellegű, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.

Az ügyészség indítványa alapján a bíróság az elkövetőt meghallgatta, azt követően meghozott végzésével a férfi letartóztatását 2024. április 22-ig elrendelte. A végzést az ügyész, a gyanúsított és a védő is tudomásul vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában