Segítség bajban

2024.03.26. 11:02

Égő autóhoz és gázszivárgáshoz is siettek tűzoltóink

Gázelszorító segítségével kellett megszüntetniük a családi ház udvarán a szivárgást. Autótűzhöz is riasztották őket.

Kemma.hu

Kigyulladt autó és gázszivárgás is jutott a hétvégén a tűzoltóknak. Előbbihez Dorogra siettek március 23-án, szombaton reggel egy, a Bécsi úton található áruház parkolójába. Egy ott várakozó dízel üzemű személygépjármű motortere gyulladt ki. A helyszínen tartózkodók megpróbálták ugyan porral oltók segítségével megfékezni a lángokat, ám nem jártak sikerrel. Az autótűz helyszínére érkező esztergomi hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével eloltották a gépjármű tüzét.

Még aznap este gázszivárgás miatt riasztották a tűzoltókat Ászárra, az Ady Endre utcába. A vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kisbéri hivatásos és rédei önkéntes tűzoltók a helyszínre érve – légzőkészülék használata mellett és vízsugár védelmében – gázelszorító segítségével megszüntették a családi ház udvarán található lakossági bekötő csonkjának szivárgását a gázszolgáltató kiérkezéséig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában