Tárgyalás

2024.02.26. 08:26

Asztallábbal támadt egy párra az utcán, a nő az eszméletét is elvesztette

Az ittas férfi lakóhelyének lépcsőháza előtt lendült támadásba. A nála lévő asztallábbal az arra sétáló párt durván megverte.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint február 28-án tartanak tárgyalást annak a férfinek az ügyében, aki a tatabányai utcán asztallábbal támadt egy párra. Tanúk meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás a tárgyaláson.

Asztallábbal támadt az utcán

A vádirat szerint a férfi 2021. december 5-én este Tatabányán, egy lépcsőház előtt, ittas állapotban vitába szállt egy férfivel és egy nővel. A szóváltás közben a nőt legalább közepes erővel arcon, orrtájékon ütötte, amitől az rövid időre eszméletét vesztve a földre esett. A nőnek az ütés miatt darabosra tört az orrcsontja, amely négy hét alatt gyógyult meg. 

A vádlott a nála lévő 38 centiméter hosszú fa asztallábbal legalább 4-5 alkalommal arcon, fejen ütötte a nő élettársát. A támadás befejeztével a lakásába ment. A megvert férfinek nyolc napon belül gyógyuló fejtáji sérülése keletkezett, az őt ért bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában