Előkészítő ülés

2024.01.22. 12:55

Szörnyű, mire kényszerítette 18 éves élettársát a férfi, Esztergomban döntenek sorsáról

A férfi még egy ollót is a párja torkához nyomott, hogy teljesítse a kérést. Most Esztergomban dőlhet el a sorsa.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint január 23-án előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki 18 éves élettársát kényszerítette szexuális cselekményre. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint a férfi és a 2004. szeptember 1-jén született lány 2022. júniusban ismerkedtek meg, majd júliusban élettársi kapcsolatot létesítettek. 2022. szeptember 27-én este a vádlott odafeküdt az aludni készülő párja mellé, két kézzel megfogta a fejét és az erektált nemi szerve felé húzta, orális cselekményre kényszerítve a lányt. A lány ezt nem akarta, mire a férfi több alkalommal pofon ütötte. Ezután a sértett felkelt az ágyból, majd ijedtében háttal az ágynak, a földre guggolt. 

A vádlott ekkor kivett a táskájából egy ollót, odament hozzá, a fejét a hajánál fogva hátrahúzta, az ollót élét a torkához szorította, és megfenyegette. Az erőszak és a fenyegetés hatására teljesen megtört nő eleget tett a kérésnek, és őt orálisan kielégítette. 2023. május 21-én, zuhanyzás után a sértett fel akarta venni a nadrágját, amit az ittas állapotú férfi nem engedett. Megragadta a párja kezét és annál fogva az ágyhoz ráncigálta, majd két kézzel megfogta a fejét és odanyomta az erektált nemi szervéhez. A lány sírva fakadt, próbálta elhúzni a fejét, ekkor a vádlott a hajánál ragadta meg és ismét odanyomta a fejét a nemi szervéhez, végül a megtört, megfélemlített sértett orálisan kielégítette a férfit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában