Baleset

2024.01.17. 12:02

Megcsúszott a jeges úton és felborult egy kocsi a 11-es úton Pilismarótnál

Felborult egy autó január 17-én, szerdán késő délelőtt a 11-es főút 56-os kilométerszelvényében, Pilismarót Basaharc nevű településrésze, illetve a szobi révhez vezető út közötti szakaszon – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kemma.hu

A tájékoztató szerint a jármű megcsúszott a jeges úton, majd tetejére borult. Az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották helyszínre, az egység áramtalanítja a járművet. Az Országos Mentőszolgálat is nagy erőkkel, több járművel érkezett a helyszínre, a közösségi oldalakon 4 mentőautóról is írnak a szemtanúk. A Rendőrségi Útinformációs Rendszer jelzése szerint teljes útzár mellett zajlik a műszaki mentés és a beavatkozás.

Egyébként egy másik baleset is történt a 11-es úton, Esztergom Búbánatvölgy nevű településrészén,de utóbbi esettel kapcsolatban egyelőre nincsenek részletesebb információk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában