Drog

2023.12.05. 05:12

Annyi kábítószer volt a lakásán, hogy droglabort is nyithatott volna az almásfüzitői férfi

A Komáromi Járásbíróság december 5-én előkészítő ülést tart egy férfinek az ügyében, aki jelentős mennyiségű kábítószerrel a birtokában bukott le.

Kemma.hu

A vádirat szerint a vádlott március 4-én, ismeretlen helyen kábítószer tartalmú anyagokat, így összesen 533,5 darab MDMA tartalmú tablettát; 4,55 gramm MDMA-t tartalmazó kristályos anyagot; összesen 97,85 gramm kokain tartalmú port; valamint összesen 56,63 gramm amfetamint tartalmú port szerzett meg, amelyeket a megszerzést követően az almásfüzitői lakásában tartott. 

A Komáromi Rendőrkapitányság március 6-án kutatást tartott a lakásban, amelynek során a kábítószereket megtalálták. A vádlottól lefoglalt MDMA, kokain és amfetamin tartalmú anyagok együttes hatóanyag tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, de nem éri el a különösen jelentős mennyiség alsó határát, annak 45,4 – 74,5 %-a.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában