Figyelmeztetés

2023.11.11. 08:19

Videó: gusztustalanul átverték Reviczky Gábort, a színészóriás online csalók áldozata lett

Olykor még a hírességek sem tudják elkerülni a netes csalókat. Most a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai-díjas, tatabányai származású színművészt verték át.

Goletz-DeáK Viktória

Úgy tűnik, egyre több csaló leselkedik áldozataira az online térben, ráadásul egyre furfangosabb módszerekkel próbálják átverni és megkárosítani az embereket. Ilyenkor nem csupán anyagi kárt szenvednek az áldozatok, hanem lelki kárt is, hiszen utólag a legtöbben magukat hibáztatják, amiért bedőltek ilyesminek. 

A rendőrség most közzétett egy videót, amiből kiderül, hogy a tatabányai származású, és rákbetegségével küzdő színészóriást, Reviczky Gábort is csúnyán átverték. A Ripost friss cikke szerint a híresség nagyon szeret horgászni, és belebotlott egy oldalba, ahol rendkívül olcsón voltak különböző horgász eszközök.

Gyanús lett neki a dolog, de annyira csábító volt az ár, hogy megrendelte az adott terméket – végül egyáltalán nem azt kapta, amit kért, hanem egy jóval olcsóbb és ócskább terméket. Reviczky Gábor és a rendőrség most videón figyelmezteti az embereket, hogy legyenek körültekintőbbek, és inkább ne vásároljanak, ha valami gyanús, hiszen súlyos összegeket bukhatnak. Mindig érdemes meggyőződni róla az online felületeken, hogy megbízható az eladó, illetve a webshop, ahonnan rendelni szeretnénk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában