Színház

2023.11.10. 13:53

Reviczky Gábor a munkába menekül a betegség elől

Újra megszólalt az állapotáról Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze. A tatabányai születésű színész dolgozik és nem engedi, hogy eluralkodjon rajta a kilátástalanság.

Kemma.hu

Nemrég derült ki, hogy már 10 éve terjed Reviczky Gábor szervezetében a rák, amely már nagyon előrehaladott állapotban van. A színész most újra beszélt a Fókusz stábjának az állapotáról. 

– Országosan rengetegen üzennek, mindenki a segítségét ajánlja föl – mondta Reviczky Gábor, aki érzi az emberek szeretetét és aggódását, a betegség elől pedig a munkába menekül. 

– Nagyon élvezem a forgatásokat, sőt, nagyon fontos is, hogy vannak. Le kell valamivel kössem magam. Próbára is kell tennem magam, de azért is nagyon jó, mert nem tudok foglalkozni a betegségemmel és kevésbé érzem a mellékhatásokat. Rettenetesen fáradékony vagyok, különösen a hatodik kemoterápia óta" – árulta el a művész, aki nem engedi, hogy eluralkodjon rajta a kilátástalanság.

– Most örömhír, hogy nem kapok több kemoterápiát.. Nagy öröm lenne, ha így lenne, mert tényleg nagyon furcsa dolog, hogy már 10 éve vagyok rákos, s semmi bajom nem volt, de amikor megkapom a kezelést, tönkremegyek. Ez olyan ellentmondásos dolog. Ha átadja magát az ember a betegségnek, biztos, hogy meghal, akkor győz a betegség" – idézte a színészt a Blikk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában