Vigyáznak ránk

2023.10.28. 09:07

Rendőri jelenlét a vármegye útjain - mondjuk, mire figyelnek fokozottan egyenruhásaink

A héten Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzésekkel találkozhattak a közlekedésben résztvevők. Ezúttal többek között a gyalogátkelőhelyekre figyelnek fokozottan.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a balesetek megelőzésére. Mint arról beszámoltak, kollégáik minden eszközzel azon dolgoznak, hogy vármegyénk útjain csökkenjen a balesetek száma, és minél kevesebben sérüljenek, illetve veszítsék életüket az utakon.  Ennek érdekében folyamatosak a közlekedésrendészeti ellenőrzések.

Október utolsó hétvégéjén sem lesz ez másként, a közlekedők fokozottabb rendőri jelenléttel találkozhatnak vármegye szerte. Az egyenruhások az akciók során kiemelt figyelmet fordítanak a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek környékére, a biztonsági öv használatának elmulasztására, a motorosokra, a gyorshajtók és az előzési, valamint a kanyarodási szabályok megszegőire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában