Félelmet keltett

2023.10.18. 14:00

Késes ámokfutás a dorogi Tesconál, mentőhelikopterrel vitték el a súlyos sérültet

Betört egy házba, majd az onnan ellopott késsel esett neki az autóban ülő tulajnak egy fiatal férfi Dorogon.

Kemma.hu

Egy késsel fenyegetőző férfihoz hívták ki szombaton a rendőröket, majd a mentőket is Dorogon, a Tesco melletti réten, az Eötvös utcában. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy 2023. október 14-én délután egy 21 éves magyar állampolgárságú férfi behatolt egy lakóházba, ott az egyik lakás konyhájából magához vett egy konyhakést. 

– Ezután a helyszínre gépjárművel érkező lakó mozgásban lévő kocsijának lehúzott ablakkeretébe kapaszkodva a késsel szúró mozdulatokat tett. Az elkövető a mozgásban lévő gépjárműről az út melletti villanyoszlopnak csapódott, melynek során súlyos sérülései keletkeztek. Az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás – válaszolta a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Kérdésünkre az Országos Mentőszolgálattól azt az információt kaptuk, hogy a helyszínről egy fiatal férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel, légi úton szállítottak bajtársaik a területileg illetékes kórházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában