Szökésben vannak

2023.10.08. 11:46

Frissült a toplista: tatabányai és esztergomi bűnözőket keresnek Európa-szerte

A rendőrség országos listáján több Komárom-Esztergom vármegyei bűnöző is szerepel. Esztergomi és tatabányai születésűek is vannak közöttük, de olyan is, akikre itt adtak ki körözést.

Kemma.hu

A rendőrség rendszeresen közli és frissíti körözési listáját, és külön kiemelik a toplistás bűnelkövetőket. Három Komárom-Esztergom vármegyei születésűt találtunk a kiemeltek között. De két olyan személyt is, akiket az köt vármegyénkhez, hogy itt (is) kiadtak rájuk elfogatóparancsot.

A korábbi listákról már jól ismert 35 éves Dudás Ildikót még mindig keresik. A tatabányai nő ellen a Veszprémi Törvényszék korábban európai elfogatóparancsot is kiadott a drogügyei miatt.

Az esztergomi születésű, 30 éves Takács Attila Zoltánt lopások, kábítószerrel való visszaélés és garázdaság miatt keresik, ugyanis nem kezdte meg szabadságvesztése letöltését. Fiatal kora ellenére nem kispályás: nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

Az 50 éves, tatabányai születésű Nemes Gyulát szabadságvesztés letöltése céljából körözik. Költségvetési csalást követett el, ami miatt a tatabányai rendőrkapitányság körözi.

Nem vármegyei, hanem móri születésű, de vármegyénkben is keresik az 50 éves Fodor Szilárdot, akinek szintén a rácsok mögött kellene lennie. Ezért, és csalás megalapozott gyanúja miatt keresi a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság. 300 ezer forint nyomravezetői díjat is kitűztek az ügyében. Ez a pénz annak fizethető ki, aki Fodor Szilárd felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A kisbéri rendőrök mellett a Tatabányai Törvényszék is keresteti, nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van ellene. 

Szintén nem Komárom-Esztergomi Török Zsolt, akinek körözését azonban a Tatabányai Törvényszéki BV. Csoport rendelte el. Az 50 éves, szolnoki születésű férfi ellen csalás miatt adtak ki elfogatóparancsot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában