Szökésben

2022.11.07. 15:10

Frissült a toplista: tatabányai, komáromi és esztergomi bűnözőket keresnek Európa-szerte

A rendőrség országos listáján több Komárom-Esztergom megyei bűnöző is szerepel. A toplistásak komáromi, tatabányai és esztergomi születésűek.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség rendszeresen közli és frissíti körözési listáját, külön kiemelve a toplistás bűnelkövetőket. Ezúttal is három Komárom-Esztergom megyei születésűt találtunk a kiemeltek között.

A korábbi listáról ezúttal lecsúszó 34 éves Dudás Ildikót még mindig keresik. A tatabányai nő ellen a Veszprémi Törvényszék európai elfogatóparancsot is kiadott a drogügyei miatt.

Az esztergomi születésű, 29 éves Takács Attilát lopások, kábítószerrel való visszaélés és garázdaság miatt keresik, ugyanis nem kezdte meg szabadságvesztése letöltését. Fiatal kora ellenére nem kispályás: nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

Jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg az esztergomi, szintén 34 éves Herceg Kevin sem. Ellene a Tatabányai Törvényszék mellett a Budapest Környéki is elfogatóparancsot adott ki. A lopás mellett két csalás is a számlájára írható.

Most került be a top háromba a komáromi születésű Csehi Róbert. A 41 éves férfit lopás megalapozott gyanúja miatt körözik. Ellene a Pápai Rendőrkapitányság adott ki augusztusban elfogatóparancsot.

Nyomravezetői díjat ér Szilárd

Nem megyei, de megyénkben keresik: a 49 éves, móri születésű Fodor Szilárdnak szintén a rácsok mögött kellene lennie. Ezért, és csalás megalapozott gyanúja miatt keresi a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság. 300 ezer forint nyomravezetői díjat is kitűztek az ügyében. Ez a pénz annak fizethető ki, aki Fodor Szilárd felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A kisbéri rendőrök mellett a Tatabányai Törvényszék is keresteti, nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van ellene. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában