Elfogatóparancs

2022.09.05. 11:40

Toplistás tatabányai és esztergomi bűnözőket keresnek Európa-szerte

Több Komárom-Esztergom megyei bűnöző is szerepel a rendőrség országos listáján. A toplistás tatabányai és esztergomi születésűek de egy Fejér megyei férfit is nagyon keresnek az egyenruhásaink.

Kemma.hu

Dudás Ildikó, Takács Attila, Fodor Szilárd és Herceg Kevin Komárom-Esztergom megye legkeresettebb négy bűnözője. A linkekre kattintva nagyban is megtekintheti fényképüket, körözési adataikat

Forrás: police.hu/Montázs

A rendőrség rendszeresen közli és frissíti körözési listáját, külön kiemelve a toplistás bűnelkövetőket. Ezúttal három Komárom-Esztergom megyei születésűt találtunk a kiemeltek között, valamint egy Fejér megyei férfit, akinek az ügyében nyomravezetői díjat is kitűzött szűkebb hazánk főkapitánysága.

A 29 éves, esztergomi születésű Takács Attilát lopások, kábítószerrel való visszaélés és garázdaság miatt keresik, ugyanis nem kezdte meg szabadságvesztése letöltését. Nem kispályás: nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene. A 34 éves Dudás Ildikó Tatabányáról „futott be” nagy karriert: a Veszprémi Törvényszék európai elfogatóparancsot is kiadott ellene, drogügyei miatt. Jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg az esztergomi, szintén 34 éves Herceg Kevin sem. Ellene a Tatabányai Törvényszék mellett a Budapest Környéki is elfogatóparancsot adott ki. A lopás mellett két csalás is a számlájára írható. 

Nyomravezetői díjat ér Szilárd

A 49 éves, móri születésű Fodor Szilárdnak szintén a rácsok mögött kellene lennie. Ezért, és csalás megalapozott gyaúja miatt keresi a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság. 300 ezer forint nyomravezetői díjat is kitűztek az ügyében. Ez a pénz annak fizethető ki, aki Fodor Szilárd felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A kisbéri rendőrök mellett a Tatabányai Törvényszék is keresteti, nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!