Családon belüli borzalom

2023.10.11. 20:00

Csikkeket nyomott el terhes párján az esztergomi férfi, a gyerekek előtt verte a nőt

A esztergomi bíróságon október12-én, csütörtökön folytatólagos tárgyalást tartanak annak a többszörös visszaeső férfinak az ügyében, aki bemindenezve, a gyerekek előtt verte és gyalázta várandós élettársát. Az ügyészség korábban azt indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, mellékbüntetésként pedig tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a vádlott és a sértett élettársi kapcsolatban éltek, 3 gyermekük született. Az agresszív természetű vádlott 2021-ben rendszeresen fogyasztott alkoholt és kábítószert. A sértettel való konfliktusok során rendszeresen pofon ütötte a sértettet, lábon rúgta, hátba verte, haját tépte, közben trágár módon beszélt.

A vádlott 2021. július 28-án az esztergomi tartózkodási helyükön a várandós sértettet több alkalommal lábon rúgta, majd 2021. augusztus 31. napján a sértettet többször is arcon ütötte, illetve egyszer a sértett hasába ütött, valamint a vállán égő cigarettacsikket nyomott el, amely sérülések 8 napon belül gyógyultak. A bántalmazás következtében a magzat szerencsére nem sérült.

A bántalmazások során jelen voltak a gyermekeik is, akik mind a vádlott trágár, alpári beszédének, mind az édesanyjukkal szembeni agresszív és bántalmazó magatartásnak rendszeresen tanúi voltak. A vádlott azon magatartása, hogy a sértettek előtt ittasan, illetve drogot használva a sértettek édesanyját rendszeresen bántalmazta, vele trágár módon beszélt, agresszíven viselkedett, a szülői mivoltából fakadó kötelezettségét súlyosan megszegte és ezáltal a sértettek erkölcsi és érzelmi sérülést szenvedtek el.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában