Kiskorú veszélyeztetése

2023.04.23. 07:55

Bemindenezve, a gyerekek előtt verte és gyalázta várandós élettársát az esztergomi férfi

Az erőszakos férfi kábítószer és alkoholt is fogyasztott tettei alatt, amelyekért most bíróságon kell felelnie.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint április 27-én előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki a gyerekei előtt abuzálta többszörösen is várandós élettársát. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, mellékbüntetésként pedig tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett élettársi kapcsolatban éltek, 3 gyermekük született. Az agresszív természetű férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt és kábítószert. A sértettel való konfliktusok során rendszeresen pofon ütötte a nőt, lábon rúgta, hátba verte, haját tépte, közben pedig trágár módon beszélt.

A vádlott 2021 nyarán az esztergomi tartózkodási helyükön a várandós nőt több alkalommal lábon rúgta, arcon ütötte, illetve egy alkalommal a sértett hasába ütött, valamint a vállán égő cigarettacsikket nyomott el, amely sérülések 8 napon belül gyógyultak. A bántalmazás következtében a magzat nem sérült.

A bántalmazások során jelen voltak a gyermekeik is, akik mind a férfi trágár, alpári beszédének, mind az édesanyjukkal szembeni agresszív és bántalmazó magatartásnak rendszeresen tanúi voltak. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában