Tárgyalás

2023.08.26. 17:45

Féltékenységében, ittasan terrorizálta párját rendszeresen a férfi a gyerekek előtt

Az Esztergomi Járásbíróság augusztus 31-én folytatólagos tárgyalást tart kiskorú veszélyeztetésének bűntette és más bűncselekmények ügyben - közölte a Tatabányai Törvényszék.

Kemma.hu

A vádirat szerint a vádlott és a sértett élettársi kapcsolatban éltek, 3 gyermekük született. Az agresszív természetű vádlott 2021-ben rendszeresen fogyasztott alkoholt és kábítószert. A sértettel való konfliktusok során rendszeresen pofon ütötte a sértettet, lábon rúgta, hátba verte, haját tépte, közben trágár módon beszélt.

A vádlott 2021. július 28-án az esztergomi tartózkodási helyükön a várandós sértettet több alkalommal lábon rúgta, majd 2021. augusztus 31. napján a sértettet több alkalommal arcon ütötte, illetve egy alkalommal a sértett hasába ütött, valamint a vállán égő cigarettacsikket nyomott el, amely sérülések 8 napon belül gyógyultak. A bántalmazás következtében a magzat nem sérült. A bántalmazások során jelen voltak a gyermekeik is, akik mind a vádlott trágár, alpári beszédének, mind az édesanyjukkal szembeni agresszív és bántalmazó magatartásnak rendszeresen tanúi voltak. 

A vádlott azon magatartása, hogy a sértettek előtt ittasan, illetve drogot használva a sértettek édesanyját rendszeresen bántalmazta, vele trágár módon beszélt, agresszíven viselkedett, a szülői mivoltából fakadó kötelezettségét súlyosan megszegte és ezáltal a sértettek erkölcsi és érzelmi sérülést szenvedtek el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában