Féltékenységből

2023.09.15. 17:41

Horror Tatabányán: az év végéig letartóztatásban marad N.J., aki többször hátba lőtte ismerősét

A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Támadója állítólag az internetről rendelte az ellene fordított fegyvert. A főügyészség indítványára a bíróság 2023. december 17. napjáig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

Kemma.hu

N. J. végül önként adta fel magát a rendőrségen

Forrás: police.hu

Dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a főügyészség indítványára a járásbíróság 2023. december 17. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki 2023. március 17-én életveszélyes sérüléseket okozott volt szerelme új párjának. Mint azt a helyettes szóvivő elmondta, a meghosszabbításra azért volt szükség, mert továbbra is fennáll a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlésnek a veszélye.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 39 éves N.J., miután volt szerelmét meglátta egy csendes tatabányai utcán sétálgatni annak új párja oldalán, veszekedni kezdett, majd rálőtt a férfira, aki ellen kést is rántott. A gumilövedékes fegyvert, amellyel komoly sérüléseket okozott, az interneten rendelte.

A férfi féltékenységből támadhatott. A vita hevében gumilövedékes fegyverrel lőtte hátba exe új párját, akit már ismert korábbról, többször kerültek már konfliktusba. N.J. ezúttal azonban fegyvert rántott, és közelről rálőtt vitapartnerére, aki ettől a földre került. A támadónak azonban ez sem volt elég: késével meg is szúrta a magatehetetlenül fekvő áldozatot, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Később aztán újabb részletek derültek ki a támadásról. Akkor egy, a családhoz közel álló személy a Kemma.hu-nak mesélt arról, milyen brutális sérüléseket szenvedett az áldozat, akire a felépülésig még komoly küzdelmek, több orvosi kezelés és műtét is várt. 

Mint megírtuk, a támadó végül maga jelentkezett a rendőrségen, mert attól félt, hogy az áldozat családja bosszút áll rajta. N.J.-t életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, és 1 hónapra el is rendelték a letartóztatását.

A bíróság legújabb döntése alapján december 17. napjáig N.J. biztosan letartóztatásban marad. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában