Féltékenységből

2023.03.19. 07:56

Egy csendes tatabányai utcában lőtte hátba ismerősét, majd félelmében feladta magát N.J.

A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Támadója állítólag az internetről rendelte az ellene fordított fegyvert.

Kemma.hu

Forrás: tenyek.hu/police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a 39 éves N.J., miután volt szerelmét meglátta az utcán sétálgatni egy másik férfi oldalán, veszekedni kezdett, majd rálőtt vitapartnerére, aki ellen kést is rántott. A Tények úgy tudja, hogy aA férfi az interneten rendelte a fegyvert, engedélye nem volt rá, így azt csak az otthonában tarthatta volna.

A férfi féltékenységből támadhatott. A vita hevében gumilövedékes fegyverrel lőtte hátba exe új párját, akit már ismert korábbról, többször kerültek már konfliktusba. N.J. ezúttal azonban fegyvert rántott, és közelről rátőtt vitapartnerére, aki ettől a földre került.

A támadónak azonban ez sem volt elég: késével meg is szúrta a magatehetetlenül fekvő áldozatot, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset egy csendes utcában történt.

A támadó végül maga jelentkezett a rendőrségen, a Tények információi szerint attól félt, hogy az áldozat családja bosszút áll rajta. N.J.-t életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki és 1 hónapra el is rendelték a letartóztatását. Ha elítélik, akár 8 évet is kaphat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában