Összeszólalkoztak

2023.03.18. 09:01

Féltékenységből lőtte le és szúrta meg ismerősét a tatabányai utcán N.J.

Akkor vesztette el az önuralmát, amikor korábbi párját egy másik férfi oldalán látta meg. A bíróság előtt kell felelnie a tettéért.

Kemma.hu

N. J. végül önként adta fel magát a rendőrségen

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, életveszélyesen megsebesítette egy ismerősét egy férfi Tatabányán. A rendőrség tájékoztatása szerint március 16-án késő délután az utcán alakult ki verekedés a két férfi között. A később megtámadott férfi a gyanúsított egykori barátnőjével sétált a városban.

A vitapartnerek ismerték egymást, korábban is többször volt már nézeteltérésük egymással. Ezúttal azonban elfajult a vita, és a 39 éves N. J. a nála lévő gumilövedékes fegyverrel rálőtt az ismerősére, majd egy késsel meg is szúrta őt, aztán elmenekült a helyszínről.

A meglőtt, megszúrt áldozatot a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. N. J. pedig egy órán belül önként jelentkezett és beismerő vallomást tett a rendőrségen.

A támadó letartóztatását életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a támadó letartóztatását 1 hónapra el is rendelte a bíróság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!