Súlyos testi sértés

2023.03.17. 14:01

Lőtt és szúrt: tatabányai utcán sebesítette meg életveszélyesen ismerősét N. J. (fotók)

N. J. először rálőtt ismerősére, majd késsel megszúrta. Végül önként adta fel magát a rendőrségen.

Kemma.hu

A történtek után önként jelentkezett az életveszélyes sérülést okozó férfi

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint Tatabányán, az utcán alakult ki verekedés két férfi között március 16-án késő délután. Ismerték egymást, korábban már többször volt konfliktusuk. N. J. a nála lévő gumilövedékes fegyverrel rálőtt ismerősére, ezután egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A sérültet a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az elkövető egy órán belül önként jelentkezett a rendőrségen. A 39 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. N. J. beismerő vallomást tett.

Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta a férfi letartóztatását. A főügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra rendelje el a gyanúsított letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a támadó letartóztatását 1 hónapra elrendelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában