Baleset

2023.09.29. 10:16

Bárdosos diákcsoport szenvedett buszbalesetet az M1-esen: kamion és korlát közé szorultak

Bárdosos diákok Ausztriába tartó busza szenvedett balesetet péntek reggel az M1-es autópálya győri szakaszán.

Kemma.hu

Friss hírek:
Megszólalt a Bárdos igazgatója is a baleset kapcsán. További részletek friss cikkünkben.

Korábban erről írtunk:
Információnk szerint a tatabányai Bárdos László Gimnázium diákjainak busza szenvedett balesetet az M1-es autópályán péntek reggel. A diákok Ausztriába, a Familyparkba tartottak, amikor a sztráda 124-es és 125-ös kilométerszelvénye között érte őket baleset. Két kamionnal ütközött a tanulókkal teli busz.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az eset kapcsán arról számolt be a honlapján, hogy az ütközés következtében a busz a szalagkorlát és az egyik kamion közé szorult. A balesethez a győri hivatásos tűzoltókat riasztották. Dr. Német Ramóna tűzoltó főhadnagy a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy a helyszínre érkező tűzoltók az úttestre kerülő törmelékeket takarítják. A buszon 48 diák és a sofőr utazott.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is felkerestük a baleset kapcsán. Czagányi Zsuzsanna rendőr alezredes a portálunknak megerősítette, hogy személyi sérülés nem történt, pályazárat a baleset miatt nem kellett elrendelni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában