Fejlemény

2023.09.29. 11:28

Friss hírek az M1-esről: kiszabadítják a diákokat a kamion és korlát közé szorult buszból

48, bárdosos diákot szállító busz szenvedett balesetet péntek reggel az M1-es autópályán. Megkeresésünkre megszólalt a gimnázium igazgatója.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, péntek reggel az M1-es autópálya győri szakaszán balesetezett a Bárdos László Gimnázium diákjait szállító busz. A jármű két kamionnal ütközött, majd az egyik kamion és a korlát közé szorult. Portálunk megkereste a gimnázium igazgatóját, Pleier Tamást.

48 diákkal és 5 kísérő tanárral tartott a busz Ausztriába, amikor Győr térségében balesetezett. Az igazgató elmondta, hogy a hatóságok még mindig a helyszínen vannak, és dolgoznak a diákok kiszabadításán. Mint mondta, ez azért vesz több időt igénybe, mert a busz beszorult a kamion és a szalagkorlát közé.

– Az iskola értesítette a szülőket, a szolgáltató pedig a helyszínre küldött egy másik autóbuszt a diákokért, akik nem folytatják az útjukat Ausztriába. Az élményt így ki kell hagyniuk, de a legfontosabb, hogy senki nem sérült meg a balesetben – mondta el az igazgató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában