Lopás

2023.08.26. 08:25

Piákat lopott a héregi vendéglőből: a fűben alva találtak rá a zsaruk

Vendéglőbe tört be egy 35 éves elkövető Héregen. A körzeti megbízottak két órán belül elfogták a férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Kemma.hu

A körzeti megbízottat augusztus 24-én 11 óra 45 perckor értesítették, hogy Héregen betörtek egy vendéglőbe – adta hírül a police.hu. A tettes erőszakkal jutott az épületbe, ahol szeszes italokat vitt magával. A helyiségben lévő biztonsági kamerák rögzítették a hajnali 2 óra körül történt eseményeket és az elkövetőt. A rendőrök személyismeretének köszönhetően azonosították a 35 éves helyi lakost, akit két órán belül a lakcímén elfogtak. A kertben találták meg, a fűben aludt, körülötte voltak az ellopott italos üvegek.

A betörő a lopás után a fűben is megpihent
Forrás: police.hu

Előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók később gyanúsítottként kihallgatták lopás miatt. Az is kiderült, hogy két szabálysértési körözés van érvényben ellene pénzbírság meg nem fizetése miatt. Mivel az összeget nem tudta befizetni, a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában