Első tárgyalás

2023.07.09. 08:44

Revansból testi sértést csinált az esztergomi hősszerelmes - videón, amiért felelnie kell

Az Esztergomi Járásbíróság július 12-én, szerdán tárgyalja annak a férfinak az ügyét, aki az esztergomi kórháznál vett elégtételt barátnője sérülései miatt. Testi sértés bűntettében találhatják bűnösnek.

Kemma.hu

A barátnője miatt verte meg az ismerősét az esztergomi kórháznál

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk,  a férfi 2022. május 17-én éjjel az esztergomi kórház bejáratához ment,
mivel tudomására jutott, hogy a barátnője kórházba került. Dühös volt amiatt, hogy tudomása szerint a barátnője az este folyamán a sértettel fogyasztott alkoholt.

A férfi az „ivócimborát” hibáztatta azért, hogy a barátnője kórházba került. A vádlott ezért az esztergomi kórház előtt szóváltásba keveredett a sértettel, őt hátulról tarkón ütötte, majd a fején is többször megütötte.

A sértett ettől a földre esett, a vádlott pedig többször fejen rúgta és ököllel is ütlegelte őt. A sértettnek a bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése, duzzanata keletkezett, de a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. Az ügyészség korábban indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában