Testi sértés

2023.03.19. 16:03

Szerelme miatt akart revansot venni az erőszakos hősszerelmes Esztergomban

Az esetről videófelvétel is készült az esztergomi kórháznál.

Kemma.hu

A barátnője miatt verte meg az ismerősét az esztergomi kórháznál

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Március 20-án, hétfőn tárgyalja az Esztergomi Járásbíróság annak a férfinak az ügyét, aki a vádirat szerint az esztergomi kórháznál szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit hátulról tarkón, majd a fején is többször megütött. A földre esett sértettet aztán többször fejen rúgta és ököllel ütlegelte.

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi 2022. május 17-én éjjel a Vaszary Kolos kórház bejáratához ment, mivel megtudta, hogy barátnője kórházba került. A férfi dühös volt amiatt, hogy tudomása szerint barátnője az este folyamán egy másik férfival fogyasztott alkoholt, őt hibáztatta a barátnője állapotáért.

A sértett ugyancsak a kórházba tartott, amikor az elkövető szóváltásba keveredett vele, őt előbb hátulról a tarkóján,  majd fején is többször megütötte. A férfi a földre esett, ami után az elkövető őt többször fejen rúgta, és ököllel ütlegelte.

A sértettnek emiatt több nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése, duzzanata keletkezett, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. A testi sértés bűntettében indult ügy március 20-i előkészítő üléssel folytatódik. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában