Letartóztatva

2023.07.14. 12:30

Fotókon a szlovák unokázós csalók: 3 millióért mentek házhoz a komáromi nőhöz

Kiderült, hogy két szlovák férfi követte el a bűncselekményeket.

Kemma.hu

Milliókkal volt tele az unokázós csalók kocsija

Forrás: police.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, négy idős embert is átvert az a két unokázós csaló, akiket egy hónapra letartóztattak július 13-án. A csalók ügyvédnek adták ki magukat és valótlanul azt állították, hogy hozzátartozójuk börtönbe került és pénzre van szükség a szabadlábra helyezéshez. 

A rendőrség friss közleményéből kiderült, hogy a 29 és a 21 éves szlovák férfiak a gyanú szerint egy komáromi nőtől a fenti módon 3 millió forintot, további három sértettől pedig több mint 7 millió 500 ezer forintot zsebeltek be az elmúlt egy hónapban. A rendőröknek sikerült megállapítani a két szlovák állampolgár személyazonosságát. Ebben együttműködött a Komáromi Rendőrkapitányság, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a szlovák társhatóság is.

A tetteseket július 11-én 12 óra 15 perckor fogták el a nyomozók. A bűnözők két órával korábban Békés Vármegyében csaltak ki egy áldozattól több mint 4 millió forintot. A rendőrök megtalálták az autóba rejtett készpénzt, az elkövetőket pedig előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában