Tárgyalás

2023.05.04. 10:07

Agyba-főbe verte az exét a nyílt utcán Esztergomban: újra bíró elé áll a férfi

Folytatódik annak a férfinak az ügye, aki a nyílt utcán verte barátnőjét Esztergomban, mert nem akart kibékülni vele.

Kemma.hu

A férfi egy hotelben is nekiesett a volt párjának

Forrás: ugyeszseg.hu

Ahogy arról beszámoltunk, kedden előkészítő ülésen tárgyalták az esztergomi járásbíróságon annak a férfinek az ügyét, aki megverte volt kedvesét. Az ügyészség azt indítványozta, hogy a vádlottat ítéljék börtönbüntetésre, valamint tiltsák el a közügyek gyakorlásától. Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a férfi azonban nem fogadta el a vádat, így az Esztergomi Járásbíróságon tárgyalással folytatódik az ügye. 

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a vádirat szerint a férfi és a nő élettársak voltak, azonban a nő szakított a férfivel, aki ezt képtelen volt elfogadni. 2022 márciusában, amikor összetalálkoztak Esztergomban, a férfi pofon ütötte, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta az asszonyt, mert az nem akart békülni. Pár hónappal később telefonos alkalmazáson keresztül is megfenyegette exét a vádlott, majd amikor újra összefutottak, megfejelte és arcon ütötte. A nő egy hotelben próbálta meghúzni magát, de az agresszor még a bejárati ajtónál is meglökte, újra arcon vágta és szidalmazta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában