Agresszor

2023.05.02. 13:04

Fájt neki a szakítás, a nyílt utcán ütötte, hotelben lökdöste az exét Esztergomban +VIDEÓ

Május 2-án, kedden előkészítő ülésen tárgyalják a bíróságon az esztergomi agresszor ügyét. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje őt börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi és a később bántalmazott nő élettársak voltak, azonban a nő szakított a férfivel, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor összetalálkozott a vádlottal, aki kérdezgetni kezdte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire.

A nő erre elmondta, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni a férfival, aki erre pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. június 12-én a vádlott a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely a sértettben komoly félelmet keltett. Másnap a nő összetalálkozott a férfival, közöttük szóváltás alakult ki. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, arcon ütötte. A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában