Indítvány

2023.03.31. 06:30

Hűvösre kerülhet a kíváncsi komáromi autótolvaj

Slusszkulcsot talált, elvitte az autót is. A férfi bevallotta tettét, azt mondta, ki akarta próbálni az autót. Kíváncsisága miatt most a hűvösre kerül.

G.D.V.

Az ügyészség javaslatára elrendelte a bíróság a letartóztatását a komáromi autótolvajnak. Ahogy arról már beszámoltunk, a férfi slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban, azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel. Végignézte a parkolóban várakozó autókat és addig keresett, amíg megtalálta a kulcshoz tartozó gépkocsit. Beült a járműbe és elhajtott vele. A 40 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy még sosem vezetett ilyen típusú kocsit, ezért hajtott el vele. 

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélye és a bizonyítás megnehezítésének a veszélye miatt. A Komáromi Járásbíróság az indítvány tárgyában 2023. március 31-én ülést tart, azon az elkövetőt meghallgatja, azt követően hozza meg végzését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában