Találásból lopás

2023.03.30. 11:24

Slusszkulcsot talált a komáromi parkolóban, a kocsit is megkereste hozzá V. I.

A férfi ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a kocsikulcshoz tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Egy komáromi parkolóban talált slusszkulcsot március 26-án délután V. I. Bár a helyében sokan a tulajdonos keresésére indultak volna, ő nem így tett.

A férfi végignézte a parkolóban várakozó autókat. Alapos volt, addig keresett, amíg megtalálta a kulcshoz tartozó kocsit. Miután rálelt, beült a járműbe és elhajtott.

Amikor a tulajdonos észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A komáromi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek: tanúkat hallgattak meg és megnézték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. Ezek alapján azonosították az elkövetőt, akit három nappal később kisbéri otthonában el is fogtak.

A 40 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy még sosem vezetett ilyen típusú kocsit, ezért hajtott el vele. De hogy hol parkolt le vele ezután, arra már nem emlékszik. V. I. ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában