Fejlemény

2023.01.09. 11:22

Friss bejelentés a tatai rablássorozatról: elfogtak egy férfit a rendőrök

A Kemma.hu megtudta, hogy elfogtak egy férfit a tatai sorozatrablásokkal kapcsolatban.

Kemma.hu

Friss híreket tudtunk meg az időseket rettegésben tartó rablássorozatról

Forrás: TV2

Ahogy arról beszámoltunk, több idős embert is villanyórás trükkel raboltak ki Tatán a közelmúltban. A módszer lényege az volt, hogy a villanyóra lekapcsolásával csalogatták ki az idős háziakat, hogy aztán megszerezzék az értékeiket. A rendőrség pedig nagy erőkkel, szakértők bevonásával  kezdett nyomozni, és most fejleményről is beszámolt a rendőrség. 

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint három rablás történt Tatán, amelyekkel kapcsolatban őrizetbe vettek egy férfit. Gányai Balázs őrnagy, a rendőrség sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a cselekmények körülményeit még vizsgálják. Várhatóan szerdán adnak ki róla bővebb tájékoztatást. 

Egy 76 éves áldozat sírva beszélt arról, hogy a rablás óta nem tudott aludni a félelemtől. Őt karácsony után támadta meg és fenyegette fegyverrel a rabló.De egy másik idős asszony is elmondta, hogy fél, hogy ő is áldozattá válik. 

 

 

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában