Letartóztatás

2022.12.16. 06:56

Kutyákkal üldözték a betörőt a tatabányai zsaruk - rács mögött a férfit

Letartóztatták a férfit, aki egy éve egy szőlősi házba tört be.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mint megírtuk, drónnal és keresőkutyákkal üldöztek egy bicskei férfi a tatabányai rendőrök. A férfi egy vértesszőlősi ingatlanba tört be, emiatt mentek érte a zsaruk. Ám a férfi elmenekült az egyenruhások elől. Végül megtalálták, elfogták, majd az ügyészség indítványozta letartóztatását.  

Mint azt dr. Horváth Sándor, a megyei főügészség szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, a letartóztatás ügyében a Tatabányai Járásbíróság ülést tartott december 15-én amelyen az elkövetőt meghallgatta, azt követően hozta meg végzését.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Járásbíróság lopás bűntette miatt indult ügyben 1 hónapra elrendelte a férfia letartóztatását. A bíróság álláspontja szerint a gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye is. A végzést az ügyész tudomásul vette, azonban az nem végleges, mivel a gyanúsított fellebbezést jelentett be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában