Balesetezett

2022.11.08. 12:33

Porschéval csapatta az embercsempész Esztergomban, menekülés közben felborult a kocsival

Az autó a szalagkorlátnak ütközött és felborult a 117-es és a 11-es út kereszteződésénél. Az embercsempész elszaladt a helyszínről.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az esztergomi járőrök egy Porsche Cayenne típusú személyautót akartak megállítani a Nagy Duna sétányon november 6-án, vasárnap hajnalban, a sofőr azonban a rendőri jelzésére nem állt meg. A rendőrök ezért a gépjármű után eredtek.

A kocsit végül nem ők állították meg. A jármű ugyanis a 117-es és a 11-es út kereszteződésénél lesodródott az úttestről, átszakította a szalagkorlátot és felborult. Mint kiderült, a kocsiban 9 migránst szállított az azt vezető embercsempész, aki a baleset után elszaladt a helyszínről. A rendőrök a migránsokat előállították a kapitányságon, majd elszállították őket a biztonsági határzárhoz – tudtuk meg Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók egy sérült utas mozgatásában nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak, azonban mint kiderült, ő már a baleset előtt megsérült. Az egységek a műszaki mentés során az árokból csörlő segítségével az útra vontatták a megrongálódott személygépkocsit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában