Lesodródott

2022.11.08. 11:26

Tíz embert szállító terepjáró balesetezett a 117-esen, a helyszínre érkeztek a mentők is

Az eset a 117-es út táti úti keresztezősénél történt november 6-án.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Tíz embert szállító terepjáró sodródott le az útról a 117-es út táti úti kereszteződésénél november 6-án, vasárnap hajnalban. A helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók a balesetben sérülést szerző utas mozgatásában nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak. Az egységek a műszaki mentés során az árokból csörlő segítségével az útra vontatták a balesetezett személygépkocsit – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint azt Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a kocsiban 9 migránst szállított az azt vezető embercsempész, aki a baleset után elszaladt a helyszínről. A Porsche Cayenne típusú személyautót az esztergomi járőrök a Nagy Duna sétányon akarták megállítani november 6-án, vasárnap hajnalban, a sofőr azonban a rendőri jelzésére nem állt meg. A rendőrök ezért a gépjármű után eredtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!