Bírósági beharangozó

2022.10.09. 14:40

Hárman rúgták és ütötték a földön fekvő lábatlani férfit

Egy nézeteltérést akartak „elrendezni,” orrcsontját is eltörték a már tehetetlen ismerősüknek.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint egy férfi 2021. november 20. napján 21 óra 40 perc körüli időben – egy korábbi nézeteltérésből adódóan – Lábatlanon a házból kihívta ismerősét, aki ki is ment a ház elé.

Az utcán a férfi hasba rúgta a kiérkezőt, majd lerántotta őt a földre. Ekkor a bántalmazó férfi két másik társa is csatlakozott és mindhárman a földön fekvő férfit rúgták, illetve ököllel ütötték. Az atrociásra felfigyeltek az arra járőröző polgárőrök, akik azonnal értesítették a rendőrséget.

A megvert férfi a bántalmazás miatt bal homloktájon, a halántéktájon, mindkét szemgolyó feletti területén duzzanatot, bevérzést, a bal könyöktájon és a bal lapockatájon zúzódást, horzsolást, valamint az orrcsont törését szenvedte el így nyolc napon belüli és nyolc napon túli sérüléseket szenvedett el. 

Az előkészítő ülésen az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a konfliktust kezdeményező férfit és egyik társát fegyházbüntetésre, másik társukat pedig felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, adta hírül a Tatabányai Törvényszék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában