Kábítószer-kereskedelem

2022.08.25. 10:59

Speed, kokain és marihuána is volt a tatabányai díler termékpalettáján

A drogokon kívül a kábítószer terjesztéshez használt mérleget és fóliázó gépet is találtak a nyomozók a férfi otthonában.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy év alatt többféle kábítószerrel is kereskedett Tatabánya területén – tájékoztatott Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A vádirat szerint a férfi 2020. év nyarától egészen a 2021. május 14-én történő elfogásáig Tatabánya területén több fogyasztónak értékesített speed-et, kokaint és marihuánát. A nyomozó hatóság a vádlott tatabányai otthonában jelentős mennyiségű speed-et és kokaint, valamint a kábítószer terjesztéshez használt mérleget, fóliázó gépet foglalt le.

A főügyészség a férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A vádiratban indítványt tettek arra, hogy a törvényszék a férfit végrehajtandó fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában