Végleges végzés

2022.03.07. 15:05

Letartóztatták a tatabányai viperás rabló duó egyik tagját

S. Á. a társával jelent meg viperával ismerősük otthonánál, majd onnan mobilt és játékkonzolt loptak. A 20 éves fiatal letartóztatását elrendelte a bíróság.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a rendőrök mindössze 12 óra alatt elfogták azt a két fiatalt, akik Tatabányán viperával raboltak mobilt és játékkonzolt. Dr, Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy  a rabló egyik tagját március 7-én letartóztatták.

A szóvivő arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy  a Tatabányai Járási Ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság elrendelte S. Á. letartóztatását a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében. A végzés végleges, azt az ügyész, a gyanúsított és védő is tudomásul vette.

S. Á. március 4-én Cs. P. társaságában késő este egy ismerősük tatabányai lakásánál jelentek meg, majd bekopogtak hozzá. Amikor a sértett ajtót nyitott, a két fiatal a náluk lévő viperával megfenyegette őt, majd bementek a lakásba, magukhoz vettek egy mobiltelefont és egy játékkonzolt, végül elmenekültek a helyszínről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában