Lebukott

2021.12.20. 15:21

Becucczova, jogsi nélkül vezetett a férfi Füzitőn, a kocsiban is találtak drogot

A 49 éves tatabányai sofőrrel szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőrnek jogosítványa sincs.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a komáromi járőrök Almásfüzítő-felsőn ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét december 19-én éjszaka. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami negatív lett. Az egyenruhások az autóban egy fülhallgatótokban több, kisebb nylon zacskóban kábítószer gyanús kristályos port és egy fecskendőt találtak, amelyeket lefoglaltak. 

A sofőrrel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A 49 éves tatabányai férfi ellen kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Ezen felül vizsgálják, hogy a sofőr megvalósította-e a bódult járművezetés bűncselekményt. Az iratok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában