ELLENŐRZÉS

2021.10.12. 11:58

Két órán belül két szabályszegő sofőrt fogtak a kisbéri rendőrök

A kisbéri egyenruhások két óra leforgása alatt egy ittas sofőrt és egy engedély nélküli járművezetőt is kiszűrtek a forgalomból. Eljárás indult ellenük.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A kisbéri egyenruhások október 11-én finn módszeres ittasság ellenőrzéssel 6 óra 20 perckor állítottak meg egy Császár felől Dadra közlekedő autót. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A 62 éves férfit előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol a mérési eredmények alapján büntetőeljárást indítottak ellene.

Alig két órával később Ászár külterületén egy olyan jármű vezetőjével szemben intézkedtek az egyenruhások, aki engedély nélkül vezetett. A 36 éves sofőrt korábban a Tatabányai Járásbíróság tiltotta el a vezetéstől ittas járművezetés miatt, és bár az eltiltás hatálya már lejárt, az ászári férfi azóta nem teljesítette az utánképzési kötelezettségét, ezért nem ülhetett volna volán mögé. Ellene az előállítását követően szabálysértési eljárást indítottak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában