halált okozó testi sértés

2021.09.03. 10:48

Agyonverte testvérét az esztergomi B. Zs. – a rendőrség lépett ügyében

Lezárta a rendőrség az ügy vizsgálatát azzal a 41 éves esztergomi férfival szemben, aki ellen halált okozó testi sértés elkövetése miatt folyt büntetőeljárás.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 41 éves férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint B. Zs. 2020. március 11-én este egy esztergomi ingatlanban bántalmazta testvérét, aki ennek következtében elhunyt.

Az eljárás során igazságügyi orvosszakértő is kirendelésre került, aki megerősítette, hogy ugyan a sértettnek voltak hetekkel korábban szerzett sérülései, azonban halálát a testvére által elkövetett bántalmazás okozta. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek, számolt be a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában