lebuktak

2021.05.08. 08:23

Az éj leple alatt vontatták Tatán keresztül a lopott autót – a sofőrökkel is voltak gondok

A két férfit a tatai rendőrök kapcsoltak le a Vértesszőlősi úton. Ekkor derült ki, hogy nem csak az autóval van gond.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök Tatán, a Vértesszőlősi úton figyeltek fel egy személygépkocsira május 8-án éjszaka, ami egy másikat vontatott. Megállították őket, és ellenőrizték a sofőrök és a járművek iratait is.

Ekkor derült ki, hogy a vontatott gépkocsit vezető 29 éves férfi vezetési jogosultsága szüneteltették ittas járművezetés miatt, ráadásul az autóra pedig körözést adott ki a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, jármű önkényes elvétele miatt. És még a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív lett.

Őt, és a járművet vontató autó sofőrjét, egy 26 éves férfit is előállították a Tatai Rendőrkapitányságra. A 29 éves K. Á.-t jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, az ittas járművezetés miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki részére, valamint 6 büntetőpontot is kapott. A kijárási korlátozás megszegése miatt mindkét férfival szemben helyszíni bírságot szabtak ki az egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában