fellebbezés

2021.01.14. 16:14

Undorító : komáromi játszótéren és utcán molesztálta a kislányokat a perverz férfi

A bíróság 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte a kiskorúakat szexuálisan molesztáló férfit, amely ellen az ügyészség súlyosításért, a vádlott enyhítésért fellebbezett.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Komáromi Járásbíróság szexuális kényszerítés bűntettének kísérlete és három rendbeli szeméremsértés vétsége miatt 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától azt a férfit, aki Komáromban az utcán és a játszótéren molesztált fiatalkorú lányokat. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész súlyosbításért, a vádlott és a védője enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádirat szerint a férfi 2019. június 14-én Komáromban előbb az Arany János utcában, majd a Csokonai utcában a játszótéren, nemi vágyának felkeltése, kielégítése céljából kezével csapott rá két kiskorú lány fenekére, a gyermekek futva menekültek el. A férfi 2019. szeptember 19-én Komáromban, a Mártírok úton egy következő lánygyermeket szólított le, majd a fenekére rácsapott, ez a gyermek rákiabált a férfira, aki emiatt futva elmenekült a helyszínről.

A férfi 2019. szeptember 20-án Komáromban, az Arany János utcában gyalogosan közlekedő, 14 éves lánynak a száját hátulról a kezével befogta, közölte vele, hogy „nem lesz baja, ha csendben marad”, jobb kezével magához húzta a sértettet, hozzásimult a sértett testéhez, fogdosni kezdte. A gyermek tiltakozott, amely után a férfi futva menekült a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában