eladta

2020.08.25. 12:11

2,5 milliós motort lopott az 50 éves dorogi férfi

Az 50 éves B. G. a lakatot felfeszítve jutott be egy dorogi társasház pincéjébe, ahonnan ellopott egy 2,5 millió forint értékű motort, amelyet aztán el is adott.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a lakatot lefeszítve jutott be a gyanú szerint egy 50 éves helybéli férfi egy dorogi társasház alagsorában lévő pincébe, és onnan eltulajdonított egy 2,5 millió forintot érő segédmotor-kerékpárt. B. G. néhány nappal később el is adta a lopott kétkerekűt.

A tulaj, amint észrevette a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi nyomozók adatgyűjtést végeztek a tettes azonosítása érdekében, akit a helyi járőrökkel közösen augusztus 24-én elfogtak, majd lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a lopott robogót is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában