bűnlajstrom

2020.08.05. 10:18

14 és 16 éveseket vitt magával lopni a férfi Tatabányán

Lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 34 éves T. A. és 14, valamint 16 éves társai ellen.

Kemma.hu

Lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a 34 éves T. A. és 14, valamint 16 éves társai ellen.

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a férfi és a két fiatalkorú augusztus 2-án éjszaka egy tatabányai büfé épületéről letépett egy kamerát, valamint ellopta a vendéglátóhelyre felszerelt fénydíszítést is. Ugyanezen a napon a három gyanúsított egy tatabányai lakótelepen leparkolt robogó lezárt ülését felnyitotta és eltulajdonította a benne lévő bukósisakot.

T. A. korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket. Április 9-én éjszaka egy segédmotoros kerékpárt lopott el, három héttel később pedig ugyanannak a büfének az épületéről lopott LED világító szalagot, ahova most két társával visszatért.

A három elkövetőt augusztus 4-én állították elő a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában