Szabálysértés

2020.05.21. 17:23

Fél nap alatt három vezetéstől eltiltott sofőrt is fogtak Komárom-Esztergomban

Komárom-Esztergomban 11 óra alatt, három járművezetéstől eltiltott sofőrt is fogtak a rendőrök, a férfiakat őrizetbe vették.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a komáromi rendőrök május 19-én 22 óra 10 perckor Banán ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 23 éves vezetőjét. A járőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és őt a Mosonmagyaróvári Járásbíróság 2022. július 30-ig a vezetéstől eltiltotta. A mezőcsáti férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. Tőle fehér színű kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak a rendőrök. Kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén a komáromi rendőrök 20-án 8 óra 40 perckor ellenőriztek egy személygépkocsit Komáromban. A járművet egy 59 éves férfi vezette, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel őt a Komáromi Rendőrkapitányság 2020. november 5-ig a járművezetéstől eltiltotta. A helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, őt a rendőrkapitányságra előállították.

Még ezen a napon 9 óra 10 perckor Oroszlányon állítottak meg egy személygépkocsit a járőrök, és ellenőrizték annak 47 éves vezetőjét. A férfinek szintén nem volt vezetői engedélye, őt a Tatabányai Rendőrkapitányság 2020. június 30-ig a járművezetéstől eltiltotta. Az oroszlányi férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök mind a három személyt őrizetbe vették és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt kezdeményezik a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában