rossz megoldás

2019.07.25. 08:08

Elkapták a kamionost, aki flakonnal dobálózott az M1-esen a lassú tempó miatt

Hiába nem állt meg, elkapták a kamionost, aki vizespalackot dobott az őt előző teherkocsinak, mert annak sofőrje szerinte túl lassan hajtott.

Kemma.hu

Hiába nem állt meg, elkapták a kamionost, aki vizespalackot dobott az őt előző teherkocsinak, mert annak sofőrje szerinte túl lassan hajtott.

Forrás: police.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást annak a kamionsofőrnek az ügyében, aki még tavaly novemberben egy vizespalackot vágott egy Ford Transithoz az autópályán. Akkor nem állt meg, a kamerafelvételek alapján azonosították a kamionost, és július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként. Az ügy iratait vádemelési javaslattal 25-én küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek a rendőrség.

Tavaly novemberben még nem lehetett tudni, ki az ominózus kamionos, csak annyit, hogy a vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel haladt az M1-esen, és a 83-as kilométerszelvénynél, az igmándi pihenőhely közelében ki akarta őt előzni egy Ford Transit, mire ő egy vizespalackot hajított a tehergépkocsi szélvédőjének hajított. A szélvédő betörött, a kamionos pedig nemes egyszerűséggel folytatta útját. A Ford vezetője ezt követően értesítette a rendőrséget.

Az egyenruhások, ahogy azt írtuk, a kamerafelvételek alapján azonosították kamionost, akit kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, kihallgatása során elmondta, hogy a vizespalackkal csak rá akart ijeszteni a másik sofőrre, mert szerinte az túl lassan közlekedett az autópályán.

A betört szélvédő (Fotó: police.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában