látják a bűnt

2018.10.21. 16:43

Kamerák őrzik a biztonságunkat

Tatabányán ezentúl nagyobb lehet a közbiztonság, ugyanis kilencvennél is több térfigyelő kamerát helyeztek ki városszerte.

S. G.

Forrás: shutterstock.com

Kilencvennél is több térfigyelő kamera őrzi a megyeközpont biztonságát – tudtuk meg a városházán szervezett szakmai napon. A legmodernebb eszközöket vonultatták fel a nagyteremben a fórum szervezői, a VértesNet Cégcsoport szakemberei. A meghívottak között szerepeltek a városban és a járásban működő önkormányzatok mellett, a közterület-felügyeletek és a polgárőrök képviselői is.

John Katalin alpolgármester felvezetőjében személyes élményéről beszélt. Nyolc évvel ezelőtt, amikor felsőgallai képviselőnek választották, a betlehem állítása előtt kérte a cég segítségét az ott működő kamerarendszer ellenőrzésében. Hangsúlyozta: a városban lévő kamerák óriási segítséget tudnak nyújtani az értékeink megóvásában, közterületeink védelmében, a rend és tisztaság biztosításában valamint a bűnmegelőzésben.

Így látja a világot a térfigyelő kamera-rendszer (Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra)

Eck Judit vevőszolgálati vezető bemutatta a városban működő cégcsoportot. Elhangzott: húsz évvel ezelőtt rakták le a cég alapjait, s ma már társasházi kamerarendszerek működtetése mellett felvonó jogosultság kezelésével, beléptető rendszerek, térfigyelő kamerarendszerek, rendszámfelismerő kamerák telepítésével és üzemeltetésével is foglalkoznak.

(Főoldali fotó: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában